Een huis kopen in Duitsland? Oostmakelaardij.nl helpt

Als de kinderen de deur uit zijn en je leeftijd neemt gestaag toe, kijken veel Nederlanders uit naar een vrijstaand huis in Duitsland. De slaap- en badkamer bevinden zich doorgaans op de begane grond, de prijs ligt veel lager dan in Nederland, de huizen zijn groot, degelijk gebouwd en vaak onderhoudsarm met rolluiken en kunststof kozijnen. En het mooiste: Duitse huizen staan vaak op een ruime kavel grond in een ruimtelijk opgezette wijk of op een landelijke locatie.

Oostmakelaardij.nl kan u uitstekend helpen bij het zoeken en verwezenlijken van uw Duitse woonwens. Onze makelaardij heeft – of zoekt – voor u vrijstaande woningen, bungalows, woonboerderijen, villa´s of bouwkavels. De Duitse woonsector kenmerkt zich door veel bungalows – zonder plat dak – en die zijn vaak ideaal voor bewoners op leeftijd. Verder zijn de meeste Duitsers vriendelijk en gezellig, ze dringen zich niet op en Nederlanders worden al decennia alom geaccepteerd. Winkels vindt u in Duitsland volop en vaak zijn ze aanmerkelijk goedkoper dan de Nederlandse. Ook autorijden is goedkoper (wegenbelasting, brandstof en geen BPM). Als u in Nederland belastingplichtig blijft, geniet u nog gewoon van uw hypotheekrenteaftrek.

Een ander pluspunt dat onder jongeren normen en waarden nog altijd een rol spelen. En de Duitse politie neemt haar werk uiterst serieus. Dat voelt veiliger aan. Duizenden Nederlanders gingen u al voor in de aanschaf van een huis in het grensgebied van Duitsland. In no time ben je met de auto in Nederland. Dus u woont ideaal en dat ook nog eens voor aanzienlijk mindere woonlasten.