Huis in Duitsland kopen

Wie regelmatig in Duitsland komt, weet dat dit land veel voordelen biedt. Vooral om in te wonen – er is meer ruimte en de prijzen zijn er over het algemeen lager. Toch kan het lastig zijn om naar het buitenland te verhuizen. Er kan sprake zijn van een taalbarrière en andere onvoorziene omstandigheden. Oostmakelaardij.nl maakt het vinden én kopen van een mooi huis in Duitsland een eitje!

Huis kopen in Duitsland
Verhuizen is een stressvolle periode en wanneer dit naar een ander land gebeurt, kan het nog net wat meer stress veroorzaken. Ook al is Duitsland een buurland, toch gelden er andere regels dan in Nederland. Een goede makelaardij kan daarbij helpen. Oost Makelaardij is al ruim 10 jaar werkzaam in het grensgebied en heeft een geweldig netwerk. Ze kennen de lokale overheid en zijn bekend met de financieringsmogelijkheden en de banken in Duitsland.

Service op maat
Oostmakelaardij.nl helpt van het begin tot het eind bij het aankoop van een huis. De bezichtiging, hypotheek en oplevering worden allemaal gecontroleerd. Daarbij worden er regelmatig informatieavonden georganiseerd om iedereen tevreden te stellen. Informatie kan meegenomen worden naar huis, waardoor er geen overhaaste beslissingen worden genomen en alles naar wens verloopt.

De Duitse taal krijgt men over het algemeen gemakkelijk onder de knie – het lijkt immers op Nederlands. Toch is het fijn om in de onderhandelperiode vloeiend Duits te praten om zo de beste deal te maken. Hier helpt Oost Makelaardij bij!