Huizen verkopen is een vak

Je bent op zoek naar een nieuwe woning. Misschien omdat je groter of kleiner wilt wonen, of wellicht wil je je in een andere streek gaan vestigen. Op het moment dat je je nieuwe droomhuis gevonden hebt, heb je nog één belangrijke hobbel te nemen: je huidige woning moet verkocht worden. Met een papiertje ‘te koop’ op je vensterglas gaat het niet snel lukken. Beter is het om een specialist in de arm te nemen, iemand wiens vak het is om huizen aan de man te brengen: je makelaar in Emmen. Neem maar eens een kijkje op oostmakelaardij.nl.

Van alles te doen

Er komt van alles kijken bij het verkopen van je bestaande huis. Er worden foto’s en beschrijvingen gemaakt, en die komen weer terecht in advertenties, in folders en op speciale huizen-sites. Belangstellenden die een kijkje willen nemen in je woning worden door je makelaar deskundig rondgeleid en ook onderhandelingen over de prijs neemt hij voor zijn rekening.

Soms moet er iets meer

In sommige gevallen is het huis niet in optimale conditie voor de verkoop. Dat kan liggen aan gebruikte kleuren of aan de inrichting. Je makelaar adviseert je op welke manier je met eenvoudige middelen en minimale investering je huis veel aantrekkelijker kan worden gemaakt voor de verkoop. Je investeringen betalen zich dus dubbel en dwars terug! Op oostmakelaardij.nl kun je precies zien welke diensten je makelaar voor je kan verrichten, zodat je snel en optimaal kunt genieten van je nieuw woning!