Maximale hypotheek berekenen Zwolle

Bij het kopen van een huis komt het afsluiten van een hypotheek al snel om de hoek kijken. Je wilt natuurlijk wel dat het financiële plaatje op orde is en dat je zonder problemen het huis kunt kopen. De belangrijkste vraag hierbij is wat de maximale hypotheek is die je kunt krijgen. Confinced.nl kan je helpen je maximale hypotheek te berekenen. Natuurlijk heb je online diverse tools waarmee je gemakkelijk je hypotheek kunt berekenen, maar dat zijn slechts globale schattingen.

Vijf elementen

Bij het berekenen van een hypotheek wordt er gekeken naar een vijftal elementen; inkomen, toetsrente, woonquote, maximale hypotheeklast en tot slot het maximale hypotheekbedrag. Een hele mond vol en waarschijnlijk zeggen bepaalde termen je niet veel. Alle extra lasten die je moet betalen naast je hypotheek, waaronder de rente, wordt de toetsrente genoemd. De woonquote is een percentage van het jaarlijkse bruto inkomen wat je maximale hypotheeklast per jaar mag zijn. Dit wordt ook wel als het maximale bedrag gezien wat jij jaarlijks kan dragen aan hypotheeklast. Hoe meer je verdient, hoe hoger je woonquote is dus. Tot slot wordt je maximale hypotheeklast beïnvloedt door onder andere leningen, alimentaties en andere schulden.

Deskundig advies

Bij Confinced.nl krijg je gegarandeerd een deskundig en waardevol advies met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar je huidige situatie, maar ook naar de toekomst. Voor verrassingen komen te staan wil je ten slotte niet en het afsluiten van een hypotheek is niet zomaar iets. Je legt je voor jaren vast. In een persoonlijk gesprek wordt er gekeken naar je financiële situatie en wat jouw ideale hypotheek is. Hoeveel kan én wil je lenen? Wil je de rente vastleggen voor meerdere jaren? En hoeveel wil je jaarlijks aflossen? Omdat het een onafhankelijk bedrijf is, kun je er zeker van zijn dat je advies krijgt over de beste hypotheek, met de gunstigste voorwaarden en de laagste lasten. Maak vandaag nog een afspraak!