Meer ‘huis’ in Duitsland voor uw budget

Heeft u altijd al in een ruime woning willen wonen, met een prachtige tuin erom heen? Voor sommige mensen is dit met het budget in Nederland niet mogelijk. Het is daarom zeker aan te raden eens over de grens in Duitsland te kijken! In Duitsland zijn huizen aanzienlijk goedkoper dan in Nederland. U krijgt hierbij veel meer huis voor uw geld. Daarnaast zijn de huizen vaak van betere kwaliteit dan in Nederland. In Duitsland worden veel nieuwbouwwoningen gerealiseerd, meer dan in Nederland. U heeft hier dus meer mogelijkheden.

Zelfs als u een compleet nieuwe woning wilt bouwen, heeft u vaak meer opties dan in Nederland. In Duitsland is namelijk nog veel bouwgrond beschikbaar. Ook zijn er minder regels, waardoor u de woning compleet naar eigen wens kunt realiseren. Het leven in Duitsland is daarnaast ook veel goedkoper; u betaalt bijvoorbeeld veel minder voor uw auto. Niet alleen de wegenbelasting is goedkoper, hetzelfde geldt voor de benzineprijzen. Op de boodschappen geldt ook een lager BTW tarief dus over het algemeen dat u 30 procent minder uitgeeft dan in Nederland. Ook andere zaken, als bijvoorbeeld de gezondheidszorg, zijn beter geregeld in Duitsland. Er gelden kortere wachtlijsten en u wordt zorgvuldig en persoonlijk behandeld. Kortom, er zijn zeer veel voordelen aan het wonen in Duitsland.

Zoekt u een betrouwbare makelaar die u kunt helpen bij het vinden van een huis in Duitsland? Kijkt u dan eens op Hollandimmocenter.com/nl. Dit makelaarskantoor bevindt zich in Gronau – Epe. Ze zijn al jarenlang gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van huizen in Duitsland. Op hun website Hollandimmocenter.com/nl vindt u het actuele aanbod van woningen. Wilt u een bezichtiging of meer informatie? Schroom dan niet om vragen aan de medewerkers te stellen!