Mooie koopwoningen in Duitsland voor een goed budget!

Het is zeker verstandig om de woningmarkt in Duitsland eens onder de loep te nemen. Koophuizen in Duitsland zijn relatief goedkoop te noemen in vergelijking met Nederland. U krijgt voor uw budget een veel grotere, vrijstaande woning. Daarnaast doet dit niets af aan de kwaliteit; vaak zijn de koophuizen in Duitsland zelfs van betere kwaliteit dan in Nederland. In Duitsland zijn op het ogenblik veel nieuwbouwwoningen te koop. Ook zijn er meer mogelijkheden op het gebied van het bouwen van uw eigen woning. In Duitsland is meer bouwgrond te koop dan in Nederland.

Naast de voordelen op het gebied van woningen, zijn de leefomstandigheden in Duitsland veel beter dan in Nederland. U hoeft bijvoorbeeld minder uit te geven aan uw auto. De wegenbelasting is lager, net als de benzineprijzen. Ook geldt voor veel producten in de supermarkt niet het tarief van 21 procent maar 6 procent, zodat u gemiddeld zo’n dertig procent goedkoper uit bent aan uw boodschappen in Duitsland. Ook is bijvoorbeeld de gezondheidszorg veel beter in Duitsland. De wachtlijsten zijn korter en de zorg is persoonlijk, behulpzaam en kwalitatief goed.

Er zijn dus vele redenen om de woningmarkt in Duitsland te bekijken! Bent u geïnteresseerd in koopwoningen in Duitsland? Kijkt u dan eens op de website van dit makelaarskantoor Hollandimmocenter.com/nl. Dit makelaarskantoor heeft een jarenlange ervaring in het aankopen en verkopen van huizen in Duitsland. Ze hebben een uitgebreid netwerk en zijn goed op de hoogte van alle regels die in Duitsland gelden. Zij helpen u graag van bezichtiging tot financiering. Voor meer informatie, schroom niet om vragen aan de deskundige medewerkers te stellen.