Wonen over de Duitse grens heeft vele voordelen!

Ben je op zoek naar een leuke woning over de grens? Dan is wonen in Duitsland zeker een optie! Wonen in Duitsland heeft vele voordelen. Over het algemeen zijn de huizen in Duitland goedkoper dan in Nederland. Waar je in Nederland voor een bepaald bedrag slechts een rijtjeshuis kunt kopen, biedt Duitsland vaak een mooie vrijstaande woning met voldoende groen om het huis. Verder zijn er veel andere financiële voordelen. De gemeentelijke belastingen zijn bijvoorbeeld veel lager. Ook is er bijvoorbeeld geen BPM geldig op auto’s. Winkelen in Duitsland is ook veel goedkoper, aangezien zij geen 21% maar 6% tarief hanteren. Het loont dus zeker om bij het zoeken naar een huis uw grenzen te verleggen!

Als u geïnteresseerd bent in wonen in Duitsland, is het handig hierbij advies te krijgen van een betrouwbaar makelaarskantoor. Een dergelijke goede makelaar is Hollandimmocenter.com/nl. Dit is een dynamisch makelaarskantoor met een uitgebreid netwerk in Duitsland en Nederland. Ze zijn gevestigd net over de Duitse grens in Gronau – Epe. Zowel Duits als Nederlands is voor hen de voertaal. Ze behartigen uw belangen vanaf de bezichtiging tot en met de aankoop. Ze kunnen u zelfs begeleiden bij de financiering van uw woning in Duitsland. Voor hen staat service, kwaliteit en resultaat voorop. Wilt u meer informatie? Bekijk dan zeker het actuele woningaanbod op hun website Hollandimmocenter.com/nl en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van wonen in Duitsland. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet deze te stellen aan onze medewerkers.

Wonen in Duitsland: Unglaublich bequem

Duitsland: een prettig land om in te wonen

Duitsland: het land van snelle auto’s, gemütlichkeit en sauerkraut? Dat is een wel heel eendimensionale weergave van onze oosterburen. Duitsland is een heerlijk land om in te wonen. De onvoorstelbare ruimte en rust op het Duitse platteland zijn een weldaad voor wie het hectische Nederland gewend is, maar Duitsland heeft nog meer voordelen. De woningprijzen zijn in vergelijking met Nederland zeer laag en aanschaf en bezit van auto’s is een stuk goedkoper. Billiger heet dat in het Duits. Tel daarbij nog op dat de gezondheidszorg in Duitsland persoonlijker is en minder kost en dat de gemeentelijke belastingen vriendelijker zijn dan is conclusie gerechtvaardigd dat Duitsland een uitermate prettig land is om in te wonen.

Oostmakelaardij staat u terzijde met raad en daad

Duitsland is een heerlijk land om in te wonen, maar hoe verhuis je naar Duitsland? Kan dat zomaar? Welke regels zijn er? Welke papierwerk is ervoor benodigd? Vragen die beantwoord kunnen worden door oostmakelaardij.nl. Oostmakelaardij.nl heeft vele jaren ervaring met Nederlanders die naar Duitsland verhuizen en kan u helpen met het vinden van een huis in Duitsland en met de voorbereidingen voor een verhuizing. Oostmakelaardij wil u graag helpen en terzijde staan met raad en daad bij het nemen van deze stap.

Waarom kiezen voor oostmakelaardij.nl?

Het team van oostmakelaardij.nl wil u graag helpen met uw verhuizing naar het Duitsland. Niet alleen door het uitgebreide aanbod van woningen in Duitsland, maar ook door begeleiding en advies. Graag stellen we onze jarenlange ervaring ter beschikking. Neem vandaag nog contact met het team van oostmakelaardij.nl!